Om AWA

Vi fokuserer 100 % på at skabe forretningsmuligheder for vores kunder. Og ligesom vores kunder er vi aktive på det globale marked.

Intellectual Property er en fantastisk måde at skabe forretningsmuligheder på – hvis det forvaltes rigtigt. Det ved AWAs kunder, og det er derfor, de anser IP-lovgivning for at være et strategisk aktiv i deres bestræbelser på at opnå en førende position på deres respektive markeder.

AWA blev grundlagt i 1897, og vi kan således tilbyde vores kunder mere end 120 års erfaring. Med 190 IP professionelle og over 350 medarbejdere på 21 kontorer i Belgien, Kina, Danmark, Hong Kong, Nederlandene, Sverige og Schweiz, er vi en af Europas førende IP-virksomheder, og nogle af verdens mest succesfulde virksomheder vælger os som deres strategiske samarbejdspartner.

Vi arbejder efter tre grundprincipper: mod, åbenhed og passion. Vi har modet til at være anderledes, at træffe vanskelige beslutninger og at betræde nye veje. Vores åbenhed over for nye perspektiver betyder, at vi ikke lader fantastiske idéer gå fra os – og med vores knivskarpe kompetencer inden for jura og teknologi, der udelukkende er fokuseret på at skabe forretningsmuligheder for vores kunder, er vores team særdeles ambitiøst. Vi går hele tiden nye veje for at øge vores kunders succes.

AWA Key Facts